Tasjesdief

Hier staat het nieuws over de maand februari.
administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Tasjesdief

Berichtdoor administrator1 » 24 feb 2008, 21:50

Tweede-Kamerlid Raymond de Roon van de PVV is van mening dat de vrouw die ervan wordt verdacht een tasjesdief te hebben doodgereden, een lintje moet krijgen.


Germaine, die ervan wordt verdacht een tasjesdief te hebben doodgereden, verdient een lintje, vindt de PVV
‘Het hard achteruit rijden om de schurk te pakken die haar tas uit haar auto roofde, getuigt van moed. Germaine C. verdient eerder een lintje,’ aldus De Roon.

Beroofd
Het Openbaar Ministerie eiste eerder deze week 2,5 jaar cel tegen Germaine C., die drie jaar geleden de Marokkaanse jongen Ali el Bejatti doodreed, nadat hij haar van haar handtasje had beroofd.

De vrouw pikte die actie niet en reed met haar auto achteruit, om haar tasje terug te krijgen. De destijds 19-jarige El Bejatti kwam echter klem te zitten tussen de auto en een boom, en overleed aan zijn verwondingen.

Fatwa
Germaine C. werd woensdag gearresteerd door de politie, omdat ze niet verscheen bij de zittingen van haar proces. Met de arrestatie wil het Openbaar Ministerie (OM) haar dwingen haar eigen rechtszaak bij te wonen.

C. zegt dat ze ernstig wordt bedreigd door Marokkanen en vreest een fatwa.

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Weer een jongen ???

Berichtdoor administrator1 » 24 feb 2008, 21:52

Hij was 19 jaar hoor! Toch niet echt mer een jongen??? Als die nu blank was geweest dan stond er in de krant een "man". Let maar eens op. Dat noemen ze selctieve berichtgeving op slinkse wijze geschoeid. Het was een walgelijke crimineel die net uit de cel kwam. Zijn familie vond het zo'n "lieve jongen"???? Nederland is ziek, heel ziek.

administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Moet Raymond niet ???

Berichtdoor administrator1 » 24 feb 2008, 21:55

Moet Raymond niet ??? beschermd worden nu(PVV vond dan Germaine een lintje verdiend) ? Je mag in ons landje immers GEEN commentaar hebben op marok-gebeurtenissen? Dan ben je het leven niet zeker. Fijn he zo'n land waar alles gezegd mag worden???


Terug naar “Februari 2008”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten