Toeter protest

Het nieuws van maart 2015
administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Toeter protest

Berichtdoor administrator1 » 08 mar 2015, 17:26

Morgen organiseert de vakbond een toeter protest vanwege recente gewelddelicten tegen NS personeel. Te walgelijk voor woorden dat dit steeds vaker voorkomt. Bijna altijd spugen (allochtone gewoonte), waarbij ook geweld en bedreiging bij deze lui gemeengoed is. Geen discriminatie, maar gewoon de feiten vermelden. Als openbaar wordt welk percentage van onze bejubelde allochtone medelanders bij deze waanzin betrokken is dan is dat schrikken geblazen. Natuurlijk worden deze gegevens niet verstrekt want daar is politiek NL te correct voor ! Wat zou daar nu aan gedaan moeten worden ? Pedagogische strafjes zoals taakstraf en meer van dit soort slinks flauwekul beleid werkt niet dat is nu toch wel algemeen bekend.

Daders oppakken en in plaats van een taakstraf in een werkkamp zetten onder extreme tucht. Het soort moeten even worden bijgeschaafd wat wel en niet toelaatbaar is in onze samenleving. Een soort dienstplicht waarbij de bodem van dit uitschot in beeld wordt gebracht. Gewoon heel hard werken en taken uitvoeren die gestoeld zijn op heropvoeding. Want dat is het probleem in ons land. Alles moet maar mogen en discipline, regels en respect voor het gezag ontbreekt op alle fronten. Water en brood, slaapplaats zonder matras is de eerste dagen de insteek in het heropvoedingskamp. Betere omstandigheden in het kamp (zoals anders eten, matras etc) kunnen alleen verkregen worden bij correct gedrag, respect voor het gezag etc. De tijdsduur van je straf is ook afhankelijk van hoe je je gedraagt in het kamp en of je plan plan ben je leven te verbeteren. Mocht je voor de tweede x in het kamp komen dat wordt je straf tot extreme hoogten gebracht. Het is dan bijna geen leven meer. Tevens wordt er dan gekeken of uitzetting naar het geboorteland mogelijk is. Dan is de Nederlandse samenleving ook een keer van al dat tuig verlost en hoeft er niet eindeloos door hard werkende wel fatsoenlijke NL-ers opgebrachte belastinggelden worden verkwist.

In de Sassenheimse jeugdgevangenis is plaats voor 84 jeugdige criminelen. Nog geen 10 % is autochtoon en de rest is marok en antiliaan. Het residu is bijna 100 % en steeds komen de delinquenten weer terug in deze gevangenis. Het helpt dus geen moer. De insteek is daar vooral pedagogisch en niet bedoeld om het soort in het gareel te krijgen. We moeten dus echt met spoed van dit soort falend beleid af en opvoedkampen opzetten om verlost te worden van het steeds maar oplopende percentage uitschot in ons land.

Terug naar “Maart 2015”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast