Site verdringing banen CNV

Hier staat het nieuws over de maand augustus 2014
administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Site verdringing banen CNV

Berichtdoor administrator1 » 09 aug 2014, 17:14

De cnv heeft een nieuwe site op het net gezet waar mensen verdringing van banen kunnen melden. Bijvoorbeeld op een niet rendabele busroute waar dan een vrijwilliger op wordt gezet. Of verzorgen van ouderen in verpleegtehuizen of iets dergelijks. Ze willen het maar niet snappen he, de vakbondsbobo's. Altijd maar dom gezwam zonder eerst eens goed te onderzoeken wat er aan de hand is. Zal ze even helpen.

Personeel is veel te duur aan het worden. Premies, belastingen, inhoudingen en noem het maar op, het wordt en is onbetaalbaar. Hebben we het nog niet gehad over de risico's, verplichtingen, inzet, verantwoordelijkheden en het onrecht dat werkgevers dagelijks wordt aangedaan. Een goed voorbeeld is de ontslagvergoedingen die betaald moeten worden als een werknemer eruit moet (bijna altijd door overheidsbemoeienis). Gaat nergens over. Als er salaris is betaald, belastingen en vakantiegelden zijn betaald waarom dat ook nog een ontslagvergoeding ? Waanzin.

Dat het ziekteverzuim. Volkomen rechteloos moeten we toezien hoe ziek (??) personeel op vakantie kan gaan of zich tijdens vakantie kan ziek melden. We moeten wel alles betalen maar mogen niets eens weten wat de werknemer mankeert ? Waanzin !

Zo zijn er nog wel 100 zaken te noteren maar laat ik het hier maar even op houden. Denk er maar even over na en vergeet vooral niet uw lidmaatschap op te zeggen !

Terug naar “Augustus 2014”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast