Goede doelen

Hier staat het nieuws van de maand december 2013
administrator1
Site beheerder
Berichten: 1132
Lid geworden op: 18 sep 2002, 17:52

Goede doelen

Berichtdoor administrator1 » 29 dec 2013, 16:01

We worden via media al bijna 25 jaar dagelijks bedolven onder allerlei stichtingen en organisaties die allemaal maar 1 ding willen. Geld, geld en nog eens geld. De indoctrinatie van de gewone mens is bijna voltooid. We geven massaal geld en vragen ons nooit eens af wat de gevolgen van deze geldverplaatsing teweeg kunnen brengen. Over het doel / resultaat van al deze geld verslindende organisaties is weinig of niets bekend maar wel het syndroom dat ze proberen na te jagen. En dat is zoveel mogelijk geld uit het Westen halen om het te verstrekken aan zielige mensen over heel de wereld.

Dat het overgrote deel van de ontvangers Islamitisch is hoor je niet doch de gevolgen kunnen desastreus zijn. Allereerst is van dank niets bekend. Dat heb ik nog nooit gehoord. We blijven tenslotte " ongelovige honden" en eigenlijk dragen we met ons geld geven bij aan het vernietigen van onze Westerse cultuur, normen en waarden (en eigenlijk ook ons ras). De voortplanting van Islamieten neemt ongehoorde vormen aan zeker als elk (zielig) land op de rails wordt geholpen met Westerse gelden. Zeker Afrika is een land vol met moslims waarbij de voorplanting " als de ratten gaat".

Als we nu eens in de toekomst konden kijken dan ben ik bang dat het er uit gaan zien als volgt. De EU wordt een gematigde Islamitisch regio. Het verschil in aantal tussen Christenen en Islamieten gaat volledig de verkeerde kant op. Europa wordt door de islam opgevreten. Waren er in 1945 nog in totaal 600.000 moslims in Europa, nu zijn dat er al meer dan 50 miljoen. In het Verdrag van Lissabon heeft Europa zich ertoe verplicht om nog eens 50-100 miljoen moslims Europa binnen te laten. Tot uiterlijk 2050. Overwegend uit de Noord-Afrikaanse landen. Maar steeds meer ook uit de ten zuiden van de Sahara gelegen gebieden van het zogenaamde zwarte Afrika. 90% van alle sinds de jaren-90 van de vorige eeuw naar Europa gekomen immigranten is moslim.

En helaas zwijgt een ieder omdat elke kritiek als racistisch wordt gezien. De hele EU zit vol met linkse lui op toonaangevende posities die er inmiddels wel voor gezorgd hebben dat niemand meer het lef heeft om zijn of haar mond open te doen. Voor dat je het weet wordt je via sociale media afgeslacht en sta je te boek als vreemdelingen hater of als een Jan Maat figuur. En dat willen we niet. Mocht je een bedrijf hebben of een vooraanstaande openbare functie bekleden dat bedenk je je wel 1000 x alvorens ergens kritiek op te hebben. Je wilt tenslotte geen droog brood eten, failliet gaan of je zelf of je gezin onder bedreiging plaatsen. Want dat gebeurd er als je wat tegengas wil geven over het linkse zieligheid syndroom wat in de EU (gedwongen ) leeft.

Terug naar “December 2013”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast